Startsida
Våra tjänster
Kundservice
Kontakt
Länkar
E-tjnster
Om CROSSEUROPE
Arbete & Karrir
   Miljö & Kvalitet
Vårt kvalitets- och miljöledningssystem är certifierat av BMG Trada Cerifiering och uppfyller kraven i ISO 9001 och ISO 14001.

CROSSEUROPE AB arbetar efter ISO-anpassade rutiner, och vi ställer samma krav på våra under-leverantörer. Att vår kvalitetssäkring fungerar i praktiken bevisas av mycket låga skade- och förseningsfrekvenser.

Miljöhänsyn är en viktig och ibland kontroversiell aspekt när det gäller godstransporter. CROSSEUROPE strävar ständigt efter minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi ställer miljökrav på våra leverantörer och arbetar miljöanpassat i vårt eget administrativa arbete

Grön Logistik

Om man ska tro på många av transportbranschens företag borde varje uppdrag bli perfekt. Snabbt, säkert och prisvärt! Är det då inte konstigt att så många blir besvikna?
Anledningen till detta är att bra transporter- och logistik har mycket lite att göra med vilken typ av utrustning man använder. Det är precis lika lätt att göra ett dåligt jobb med avancerad teknik, som det är att göra ett bra med den allra enklaste utrustningen.

För att nå framgångar och våra kvalitetsmål arbetar vi med hög flexibilitet, god beredskap och samverkan. Alla medarbetare är ansvariga för sin egen kvalitet och gör sitt bästa i samarbete med ledning och leverantörer.

Ett väsentligt element i vårt totala koncept är att ständigt förbättra service och kvalitet genom vidareutveckling av system och rutiner.

Transporterna påverkar miljön, resurser förbrukas och föroreningar släpps ut till luft och vatten. Man skulle kunna likna det vid fotavtryck som vi lämnar efter oss, avtryck i miljön. I ett långsiktigt hållbart samhälle måste givetvis även transporterna miljöanpassas.

Vårt miljömål bygger på kretsloppstanken och en långsiktig hållbar utveckling. Miljöfrågorna är en integrerad del i affärsverksamheterna, likaså strävan att förbättra miljöarbetet.

Genom att utnyttja ny teknik kan vi minska miljöbelastningen. Vi har en toppmodern fordonspark med alla dess miljöfördelar och använder bästa möjliga drivmedel. Strategiska och operativa verktyg som datoriserade ruttplaneringssystem gör att vi kan utnyttja våra lastbärare så effektivt som möjligt för att dels reducera antalet transporttillfällen, dels optimering av körslingor och bättre utnyttjande av lastutrymmet samt strategiska och geografiska returlaster.

Kvalitets- och miljöpolicyn är ledningens ansvar, men för att den ska få verklig effekt inom och utom organisationen, ser vi till att alla i företaget får vara delaktiga i upplägg och verkställande.

Genom kvalitetssäkring enligt ISO 9001 samt ISO 14001 dokumenteras vår kvalitets- och miljönivå, företagsledningens engagemang och medarbetarnas delaktighet i kvalitets- och miljösäkringsarbetet.


Relaterade dokument
- ISO 14001
- ISO 9001
- CROSSEUROPE Policy

 

 

CROSSEUROPE AB
P.O. Box 13
SE-231 21 Trelleborg
Visitors: Transportvägen 15 , Västra Industriområdet, Trelleborg
Tel: +46 (0)410 58880
Fax: +46 (0)410 41040
ceab@crosseurope.se

Företagsinformation / Impressum
August 2021
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
HelgdagarCopyright © 1993 - 2010, CROSSEUROPE AB
Alla rättigheter förbehålles
Impressum | Privacy