Startsida
Våra tjänster
Kundservice
Kontakt
Länkar
E-tjnster
Om CROSSEUROPE
Arbete & Karrir
   Om CROSSEUROPE
CROSSEUROPE AB är ett modernt transport- och logistikföretag som producerar och marknadsför internationella transport -och logistiktjänster som möter högt ställda krav på kvalitet, effektivitet, enkelhet och miljöansvar. Våra tjänster är marknadsanpassade, prisvärda och skräddarsydda.

Vårt kvalitets- och miljöledningssystem är certifierat av BMG Trada Cerifiering och uppfyller kraven i ISO 9001 och ISO 14001.

Alla tjänster, som hör samman med import och export, är vårt arbetsområde
Företagets verksamhetssystem för kvalitet och miljö är ISO-certifierat.

I dagens överflöd av transporttjänster avgörs valet av en riktig jämförelse. Objektiva värden som rätt pris, frekvens, regularitet, säkerhet och service skyddar mot felaktiga beslut. Jämsides med alla JÄTTAR övertygar CROSSEUROPE´s personliga nätverk.

Affärsidén bygger på att kunna erbjuda företag transport- och logistiklösningar som ur totalekonomisk synvinkel är fördelaktigare än de företagen enskilt skulle kunna uppnå.

Vår uppgift är således att skapa den totalt sett bästa transportekonomin för företagen genom att utveckla, producera och samordna transporter samt logistik- och informationstjänster som möter marknadens krav på kvalitet, effektivitet, enkelhet och miljöansvar.

Vårt koncept innebär att vi med långt driven logistik och förbättrad kvalitet kan
arbeta med små marginaler, vilket vi låter våra kunder ta del av.

Drivkraften för CROSSEUROPE är, och kommer alltid att vara, en tro och satsning på framtiden! Vi utvecklas kontinuerligt för att möta framtidens krav på transport och logistik. Sambandet mellan informationsteknologi och konkurrenskraft är självklart. Vi har ett väl fungerande datasystem, med full kontroll över godset, som används i de dagliga rutinerna.

IT-utvecklingen intensifieras med lösningar för såväl kunder som leverantörer och utländska samarbetspartners. Med kunder skapas lösningar som innebär automatisk bokning och elektronisk fakturering.

Vi ställer krav på oss själva för att överträffa våra kunders förväntningar. Med våra samlade erfarenheter och resurser inom IT och logistik kan vi skapa den optimala lösningen för ditt företag.

 


 

CROSSEUROPE AB
P.O. Box 13
SE-231 21 Trelleborg
Visitors: Transportvägen 15 , Västra Industriområdet, Trelleborg
Tel: +46 (0)410 58880
Fax: +46 (0)410 41040
ceab@crosseurope.se

Företagsinformation / Impressum
August 2021
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
HelgdagarCopyright © 1993 - 2010, CROSSEUROPE AB
Alla rättigheter förbehålles
Impressum | Privacy